Nordbygg 2016 -messut


Teekkarien LVI-kerho järjesti jäsenilleen jälleen kerran upean matkan Tukholmaan Euroopan suurimmille ja tärkeimmille rakennusalan messuille. Kerho lähti Nordbygg messuille 15 hengen voimin 7.4. Ryhmämme oli kaukaa viisas ja reissu aloitettiin Kampin Sky Expressistä, jossa tankattiin ja tutustuttiin lähtijöihimme.

Se kuuluisa verkostoituminen alkoi jo laivalla ennen laivan liikkeellelähtöä, samalla reissulla kun oli LVI-alan opiskelijoita Metropoliasta ja senioriopiskelijoita asiantuntijayhdistys LIVI:stä omilla messumatkoillaan.

Rattoisan illan ja kohtuullisten yöunien jälkeen Teekkarien LVI-kerho, Metropolian opiskelijat ja LIVI:läiset hyppäsivät Tukholman satamasta kerhon järjestämän bussikuljetuksen kyytiin määränpäänä Älvsjön suuri messukeskus.

Messut antoivat huikean laajan kuvan alan kehityksestä kun yli 900 näytteillepanijaa yli 30 maasta toivat tietotaitonsa ja tuoteuutuutensa saman katon alle. Valtavan tietotarjonnan lisäksi messut tarjosivat mielenkiintoisia keskusteluja alan ammattilaisten kanssa sekä pientä purtavaa, juotavaa ja keräiltävää kassi kaupalla.

Kun porukkamme oli jälleen koossa ja kävellyt jalkansa puhki messuilla, lähdimme yhdessä samalla isolla porukalla kohti satamaa. Messuillan kruunasi lähes sitsinomainen buffetruokailu laivalla.

Toisten vielä kohtuullisempien yöunien jälkeen kerhomme jalkautui lauantaiaamuna Helsingin satamaan, josta uupunut mutta tyytyväinen porukkamme hajaantui keräilemään voimiaan kohta häämöttävää kouluviikkoa varten.